Radienahkkas gruva

Robert Jonsson spelleder oss i den sista delen av minikampanjen Insnöad. Det är rekommenderat att lyssna på de tidigare äventyren Marheim Fjellhotell och Haugen Sanatorium innan ni ger er på denna final.

  Avsnitt 1

  Efter de fruktansvärda händelserna på Haugen Sanatorium kan karaktärerna knappt lita på sina egna sinnen, än mindre på varandra. Bjarne har lagat bergets hjärta och låst upp den märkliga uggleporten vilket fick taket att rasa på de som försökte fly ut genom sanatoriumet. Ensamma kvar står Bjarne och Diana med en enda väg framåt, in genom porten och djupare ner i mörkret...

  Avsnitt 2

  Liv och Åse-Marie vaknar upp i grottan. De borde varit döda men de lever märkligt nog. Med många frågor och få svar inser de snabbt att de inte kommer kunna ta sig ut uppåt. Den enda vägen är frammåt i fotspåren efter sina vänner...eller förrädare?

  Avsnitt 3

  Diana och Bjarne har gett sig igenom den märkliga portalen som de lyckats öppna. De vet inte ännu vilket öde som väntar dem på andra sidan. Sanningar avslöjas och monster finns överallt.

  Avsnitt 4

  Liv och Åse-Marie har hamnat mitt i ett brinnande krig, med enda utgången på andra sidan slagfältet. De dividerar hur de ska ta lyckas korsa såväl striden som båda frontlinjerna med skinnet i behåll. Men tiden är knapp för snart de ser hur de norska militanta mutanterna stormar upp ifrån sina vallgravar rakt mot dem.