Resan till jorden

Besättningen på skeppet Ökenros har ett enda uppdrag – bege sig ner till den numera obeboeliga planeten jorden och göra vad de kan för att förändra mänsklighetens öde.

Men besättningen på Ökenros lider av interna konflikter och motstridande agendor. Uppdraget var svårt nog från början, och motsättningarna mellan besättningsmedlemmarna gör det inte enklare.

Ökenros är skrivet av Wilhelm Person på Wilhelm's Games, och beskrivs som "ett romantiskt rollspel om en hjältinna som är med om spännande äventyr och möter kärleken."

  Avsnitt 1

  Avresa

  Det är dags för avfärd. Skeppet Ökenros ska påbörja sin resa mot jorden. Allt hänger på det här uppdraget. Mänsklighetens framtid vilar i våra hjältars händer.

  Avsnitt 2

  Ankomst

  Skeppet Ökenros färdas mot Jorden. Men resan blir inte så händelselös som våra hjältar hade hoppats på. Och är det en första gnista av romantik som tänds till liv mellan besättningsmedlemmarna?

  Avsnitt 3

  Återkomst

  Våra hjältar har nått sitt mål, och står nu inför den slutliga utmaningen. Men inte nog med att utmaningen som de är här för är svår nog – det dyker dessutom upp oväntade hot som ingen hade kunnat förutse...