Haugen Sanatorium

Efter den stora konfrontationen med Fjarne och de demoniska hundarna föll fjällhotellets gäster ned i de gamla ruinerna efter Haugen Sanatorium, och här är ingenting som det verkar...

Vi återvänder till Norges kalla vidder och Liv, Åse-Marie, Diana och Bjarne. Haugen Sanatorium är del två i kampanjen Insnöad som arrangerades av vår käre vän Robert på Gothcon 2018.

  Avsnitt 1

  Efter den stora konfrontationen med Fjarne och de demoniska hundarna föll fjällhotellets gäster ned i de gamla ruinerna av Haugen Sanatorium, och här är ingenting som det verkar...

  Avsnitt 2

  Fjällhotellets gäster har på något sätt kommit ifrån varandra i tid och rum när de ramlade ned i sanatoriets ruiner och försöker nu hitta tillbaka till varandra. Diana har teorier om vad som försiggår och Åse-Marie stöter på en gammal bekant. Bjarne försöker desperat att finna Liv. Och ja... var fan är Liv egentligen?

  Avsnitt 3

  Nazister, änglar och monster i mörkret. Vad är dröm och vad är verklighet? Mördade Bjarne verkligen Astrid Fleischer? Och varför är Liv den enda som inte drömmer om 1944? Och vem är den varelse som vill att de för den sista skärvan till själakällan? Fjällhotellets gäster börjar en efter en sakta inse att enda vägen framåt... är nedåt.

  Avsnitt 4

  Nere i Sanatoriets mörker kämpar fjällhotellets gäster för att lösa gåtan med själsskärvan innan det är för sent. Vad är det egentligen som nazisterna haft för sig uppe bland de avlägsna fjällen? Vad har de väckt till liv? Och kan Liv, Bjarne, Åse-Marie, Lars och Diana göra det ogjort? Detta är sista avsnittet av Haugen Sanatorium, andra delen i kampanjen Insnöad som kunde spelas på Gothcon 2018. I avsnittet refereras även till de fyra prologer som finns att lyssna på hos vår kompispodd Soloäventyret om man behöver färska upp minnet.