Jättehjärta

Vi beger vi oss till Jotunheim där vi träffar på en grupp asagudar på äventyr. Vi spelar rollspelet Gudasaga och sagan Jättehjärta. Med oss på äventyr har vi Anna Erlandsson. Det här är samma saga vi livestreamade och som finns på vår youtube, men nu är den ordentligt klippt och redigerad. Gudasaga är skrivet av Kristoffer Warnberg och Lucas Falk och ges ut av Bläckfisk Förlag. Grundreglerna till Gudasaga finns att ladda ner på http://blackfiskforlag.com. Där hittar du också det fullständiga spelet och ett antal förberedda sagor. 

  Avsnitt 1

  Vi tar en liten paus med Ahea. I stället beger vi oss till Jotunheim där vi träffar på en grupp asagudar på äventyr.

  Svartviken spelar rollspelet Gudasaga och sagan Jättehjärta. Med oss på äventyr har vi Anna Erlandsson!

  Det här är samma saga vi livestreamade tidigare i år, men nu är den ordentligt klippt och redigerad.

  Avsnitt 2

  Den avslutande delen av sagan Jättehjärta till det nyutgivna rollspelet Gudasaga. Med oss som gäst har vi Anna Erlandsson.

  I Gudasaga tar spelarna rollen som egenskapade asagudar och ger sig ut på äventyr i de nio världarna. Jättehjärta är en förberedd saga skriven av Kristoffer.

  Gudasaga är skrivet av Kristoffer Warnberg och Lucas Falk. Det ges ut av Bläckfisk Förlag. Grundreglerna till Gudasaga går att ladda ner gratis via http://blackfiskforlag.com. Där kan man också köpa hela spelet samt ladda ner ett antal förberedda sagor.