Onda Cirklar

Onda Cirklar är Inspelat på Gothcon 2019. Anna spelleder och vi gästas av Amanda och Maja från I am no man Podcast. Äventyret Onda Cirklar handlar om syskonen Linnea och Göran Wresman som återvänder till Svartviken efter att ha fått ett upprört samtal från sin kvarboende syster Irene. Tillsammans har de med sig Görans partner Gustav och den privata utredaren Monica.

  Avsnitt 1

  Det första avsnittet i Gothconäventyret Onda Cirklar till Skrômt. Inspelat på Gothcon 2019. Anna spelleder och vi gästas av Amanda och Maja från I am no man Podcast.

  Onda Cirklar handlar om syskonen Linnea och Göran Wresman som återvänder till Svartviken efter att ha fått ett upprört samtal från sin kvarboende syster Irene. Tillsammans har de med sig Görans partner Gustav och den privata utredaren Monica.

  Avsnitt 2

  CW: Våld mot barn Avsnittet inleds med en drömsekvens där våld mot bebis beskrivs implicit. Hoppa till 3:15 för att undvika detta.

  De återvändande syskonen hemsöks av tunga drömmar, barngråt viner över staden och lokalbefolkningen blir alltmer underliga. Det är ett oerhört märkligt beteende! Ja, fast inte för Svartviken...