I Älvdalen boende

Vi gästas av Adrian Madden, redaktör på Eloso förlag, som spelleder oss i Call of Cuthulu Sverige äventyret "I Älvdalen boende". Följ med till det svenska 20-talet när fyra vänner från Stockholms utanförskap beger sig upp till norrlands innersta skogar efter ett oroväckande telegram.

  Avsnitt 1

  Första avsnittet av tre i äventyret "I älvdalen boende". Sinnen och verklighet sätts på prov när fyra personer beger sig upp till Älvdalens djupaste skogar efter ett märkligt telegram från den gammal vän. Men har de kommit för sent? Vart är hon någonstans? Borde de oroa sig och utreda, eller bara vänta och vila?

  Avsnitt 2

  Andra avsnittet av tre i äventyret I Älvdalen Boende. Frida är försvunnen och har fått ett hotbrev riktat mot sig. Vidare undersökningar visar att alltmer saker inte står rätt till med henne. Det är dags att ge sig ut och prata med de inte alltför välvilliga byborna.

  Avsnitt 3

  Den skräckfyllda finalen av äventyret "I älvdalen boende" med Adrian Madden. Frida har fortfarande inte hittats och alla vänner börjar till slut bli genuint oroliga. Särskilt när de får reda på mer om byns märkliga historia och de fruktansvärda människorna som bor där. Men ju mer de gräver efter sanningen desto större motstånd möter dem, värre än deras sinnen kan förstå. Kommer de kunna rädda sin vän, eller gräver de bara sin egen grav?